Logo [Vesihelmi]
 

Iloisten ihmisten vesihelmi

Vesihelmessä uinti ja kuntoilukausi jatkuvat koko vuoden, allasvesi on aina lämmintä eivätkä kuntosalilla säät vaihtele. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan Vesihelmen palveluista. Muistathan illanvietot, kokoukset ja muut kokoontumiset Vesihelmessä.

 

Aikuisten uimakoulut - JA KURSSIT

Uinnin kertaustunnit (60 min)

Vapaauinti, alkeet
Maanantaina 12.3. klo 17-18, hinta 5 € + sisäänpääsymaksu

Tunnilla käydään läpi vapaauinnin perustekniikkaa erilaisten harjoitteiden avulla. Tunti on tarkoitettu aikuisille, jotka eivät ole aiemmin harjoitelleet vapaauintia. Tunnin aikana käydään läpi oikea uintiasento, potkut, hengitystekniikka, vartalonkierto, käsivedot ja niiden rytmittäminen, otteen saaminen vedestä ja kokonaissuoritus. Osallistujan tulee pystyä uimaan vähintään 200 metriä jollakin uintityylillä.


Vapaauinti, jatko

Tunti sopii uimareille, joilla on jo kokemusta vapaauinnista ja jotka hallitsevat perusteet. Tunnilla käydään läpi harjoitteita, joiden avulla saat tekniikkaasi tehokkaammaksi. Käsiteltäviä asioita ovat mm. oikea uintiasento, potkut, hengitystekniikka, vartalonkierto, käsivedot ja niiden rytmittäminen, otteen saaminen vedestä ja kokonaissuoritus.


Rintauinti, alkeet
Maanantaina 12.3. klo 18-19, hinta 5 € + sisäänpääsymaksu

Tunnilla käydään läpi rintauinnin perustekniikkaa erilaisten harjoitteiden avulla. Tunti on tarkoitettu aikuisille, jotka pystyvät uimaan yli 15 metriä ja jotka pystyvät laittamaan kasvonsa veteen. Aiempaa kokemusta rintauinnista ei tarvitse olla. Tunnilla käydään läpi myös oikea hengitystekniikka (huomioithan, että rintauinnin hengitystekniikassa kasvot kastetaan veteen).


Rintauinti, jatko

Tunti sopii uimareille, joilla on jo kokemusta rintauinnista ja jotka hallitsevat perusteet. Tunnilla käydään läpi harjoitteita, joilla saat tekniikkasi tehokkaammaksi. Käsiteltäviä asioita ovat mm. potkut, hengitys, käsivedot, hyvä otteen saaminen vedestä ja kaiken yhteen rytmittäminen.

Vesijuoksun alkeet
Maanantaina 12.3. klo 19-20, hinta 5 € + sisäänpäsymaksu

Tunnilla käydään läpi vesivyöjuoksun alkeita. Tunnin aikana harjoitellaan esimerkiksi vyön kiinnittäminen, juoksuasento sekä erilaisia juoksutapoja. Tunti sopii henkilöille, jotka ovat aloittelemassa vesivyöjuoksua. Tunti pidetään syvässä altaassa.

 

Anna palautetta